707 S2'nin kardeşinden daha büyük boyutlara sahip olan bu raf tipi hoparlör, daha büyük odaların taleplerini karşılamak için akustik bir kasaya sahiptir.
706 S2'nin iki yönlü tasarımı, son derece uyumlu bir ses oluşturuyor. Bu, bir Continuum ™ koni bas / orta frekans çevirici ve bir Carbon Dome ™ tweeter gibi bileşenlerinin saflığı ile oluşmakta.
Carbon Dome ™ tweeter
Carbon Dome ™ tweeter'lar, 700 Serisi için üretilen yepyeni bir teknolojidir. Alüminyum çift kubbe tweeter üzerinde çarpıcı bir gelişme sağladığı için, ses değerini hassasiyet ve detay için 47kHz'ye çıkarıyorlar.
Continuum ™ Koni
İlk 800 Serisi Elmas ile tanıtılan Continuum ™ koni, Kevlar®'dan bu yana orta kademe performansındaki en büyük adım-değişimi temsil eder. Dokuma kaplamalı malzeme, daha açık, nötr orta kademe ile sonuçlanacak şekilde yüksek düzeyde sesin kontrollü dağılım sağlar.