Multimedya Dükkanı 2010 yılında kurulmuştur. Bünyesinde barındırdığı Türkiyenin önde gelen markalarının satışını gerçekleştirmektedir. Sadece internet ortamında değil, mağazasında da satış işlemi yapılmaktadır. İstanbul içerisinde, evinizde keşif yaptırıp aklınızdaki sistemi anlatıp bizlerden yardımcı olmamızı da isteyebilirsiniz. İnternet sitemiz ve mağazamızdaki ürünler Türkiye distiribütörleri güvencesi altında bulunmakta olup 2 yıl garantiye sahiptir. Anlaşmalı bankaların sunduğu taksitli alışverişi mağazamızdan ve internet sitemizden vade farksız kullanabilirsiniz.
 
Dünyaca ünlü markaların Türkiye Genel Bayisi olan Multimedya Dukkanı sofistike tasarımları ve kaliteleriyle dikkat çeken ürünleri, kulağa hitap etmekle birlikte dekoratif çözümler de sunmaktadır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan; dünyanın en kaliteli markaları ile birlikte sizlere çözüm sunmaktan memnuniyet duyarız.
Siz sadece aklınızdaki sistemi anlatın biz gerçekleştirelim.
Yaptığımız Projeler;
 
Akıllı Ev Sistemleri 
Akıllı ev sistemleri ile evin tüm elektrik-elektronik birimleri tek merkezden kontrol edilebilir ve tek tuşa basarak istenen senaryo gerçekleştirilebilir.
Akıllı ev sistemleri sayesinde, tüm evi oturduğunuz yerden veya ofisinizden kontrol etmek mümkündür.  Böylece çok kıymetli olan zamandan ve enerjiden tasarruf edilir.
 
AKILL EV PROJELERİNDE KURULAN SİSTEMLER
 
Aydınlatma sistemleri otomasyonu
Evin tüm aydınlatması, akıllı telefon, internet veya otomasyon panelleri ile oturduğunuz yerden kontrol edilebilir.  Programlanan senaryoya göre istenen saatte ışıklar yakılıp söndürülebilir. 
 
Motorlu perde/panjur otomasyonu:
Evin motorlu perde/panjur sistemi oturduğunuz yerden kontrol edilebilir. Hava durumuna göre veya daha önceden belirlenen saatlerde otomatik olarak açılıp kapanması sağlanabilir.
 
Merkezi görüntü dağıtım otomasyonu:
Bu otomasyon sistemi ile her televizyonun altındaki  digiturk, d-smart, uydu receiver, bluray player gibi ürünlerin  oluşturduğu uzaktan kumanda, kablo ve cihaz karmaşasına çözüm sunulmaktadır. Tüm görüntü kaynakları tek merkezde bulunacak ve görüntü, tek CAT6 kablo ile yüksek çözünürlüklü olarak televizyonlara dağıtılmaktadır. Bu sistem sayesinde merkezdeki bir kaynağın görüntüsü, tüm televizyonlarda aynı anda izlenebilmektedir.
 
Merkezi müzik dağıtım otomasyonu:
Bu sistem sayesinde evin istenen odasında istenen müzik dinlenebilecek ve televizyonda izlenen filmlerin sesleri evin her yerindeki hoparlörlerden alınacaktır.
 
İklimlendirme kontrol otomasyonu: 
İklimlendirme sistemi kontrolü, kullanıcın isteğine göre ev içinden veya ev dışından akıllı telefon/tablet veya pc ile yapılabilmektedir. Zamana göre istenen senaryo gerçekleştirilebildiğinden yakıt tüketiminin minimuma indirilmesinde önemli rol oynar.
 
Bahçe sulama otomasyonu:
Hava durumuna ve zamana göre bahçe sulama sistemi otomatik olarak çalışmaktadır.
 
İnterkom sistemi otomasyonu:
Kapıya gelen misafirin görüntüsü kablosuz panelde ve televizyonlarda izlenir ve kapı otomasyon üzerinden açılır. Sistem zile basan kişilerin görüntüsünü kaydederek daha sonra ev sahibinin izlemesi için saklamaktadır.
 
Alarm ve güvenlik sistemi otomasyonu:
Otomasyon paneli üzerinden güvenlik kameralarının görüntüsü izlenmektedir. Eğer alarm alınırsa, alarmın hangi odadan alındığı ve detay bilgileri otomasyon panelinden veya telefon üzerinden anında alınmaktadır.
 
Balo ve Toplantı Salonları 
 
Balo Salonu Projeleri:
Her türlü organizasyona hitap edecek ve konfora dayalı şekilde tasarlanmalıdır. Günümüzde bu tip salonlarda toplantılar yapılabildiği gibi konser, araç lansmanları, defile,  düğün ve yemek aktiviteleri de yapılabilmektedir. Gelişen teknolojilerde salonların kullanım amaçları değiştiği gibi ihtiyaçları karşılayabilmesi için mimari olarak ta bir takım gereksinimler ortaya çıkmıştır. Salonlar günümüzde 2’ye bölünebilir, 3’e bölünebilir ve hatta 7’ye bölünebilir şekilde yapılmaktadır.
Alt yapı kurgulanırken değişken bir yapı üzerinde durulmalı, pratik, erişimi kolay, işletme giderleri ön planda tutulmalı, birden farklı senaryolar üretilmeli ve bu senaryoların kolay kullanımını sağlamak için sistemlerin kontrolleri de bir otomasyon yazılımı ile kontrol edilmelidir. 
 
BALO SALONLARINDA OLMASI GEREKEN SİSTEMLER:
  • Değişken Salon yapılarına uygun Profesyonel Seslendirme Sistemleri,
  • Salonda farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek Profesyonel Görsel Sunum Sistemleri,
  • Salon yapısına ve aktivitelere uygun Salon ve Sahne Işık Sistemleri,
  • Salon içi ve Fuaye kısmında; toplantı ve sunum aralarında çalınan, yangın sistemi ile entegre Genel Müzik Sistemleri
  • Uluslar arası toplantılarda dil farkını ortadan kaldırabilmek için Simültane Tercüme Sistemleri,
  • Kiralama firmalarının canlı müzik ekipmanlarını kurabilmeleri ve çalıştırabilmeleri için Canlı Müzik Alt Yapı Sistemleri 
  • Hangi salonda hangi aktivitenin yapıldığını belirtmek için Salon Bilgilendirme Sistemleri
  • Tüm sistemlerin entegrasyonunu tek bir dokunmatik panelden kontrol edebilme imkanı sağlayan Otomasyon sistemleri,
 
Toplantı Salonu Projeleri:
Toplantılar, iş yaşamının aktif molaları gibidir. Yerinde, yararlı ve Zamanında kurallara uygun olarak düzenlenebilmesi için en iyi ve yaratıcı çözümler ile birlikte tasarlanmalıdırlar. Gereksinimleri iyi tespit edilmeli ve işletme maliyetleri minimum indirecek sistemler kurgulanmalıdır.
  • Bu tip odalarda mimari açıdan en büyük sıkıntı bir RACK dolap dolusu elektronik ekipmanların saklanması konusu olduğundan karmaşık yapılardan uzaklaşmış,
  • Bir audio video teknisyenine ihtiyaç bırakmayan, arızaların uzaktan erişim ile halledilebildiği,
  • Bir çatı altında birden fazla toplantı odalarının yönetimin bir pc karşısından yapılabildiği,
  • Salonların sabah erkenden kendi testlerini yapıp bunu IT departmanına ya da teknik müdüre SMS yada mail atabildiği,
  • Tek tuşla kontrol imkanı sağlayan, günümüz teknolojisine uygun, kablolama maliyetini minimuma indiren sistemler olmalıdır.
Günümüzde firmalarda Toplantı salonların yoğun kullanıldığı için ilk hedef bir toplantının 30 sn içinde başlamasını ve tam zamanında bitirilmesini sağlamaktır. Bu da iyi kurgulanmış toplantı yönetim sistemi ile gerçekleştirilebilir.
Toplantı salon projelerinde seçilecek sistemler;  toplantı odalarının kullanım amaçlarına göre ( VIP TOPLANTI ODASI, BÖLÜNEBİLİR TOPLANTI ODASI, BOADROOM gibi)  kendi içlerinde de sınıflara ayrılabilirler.
Bu odalarda sabit bir masa olabileceği gibi değişken bir yapıda kurgulanabilir. Masa üzerinden çıkan ekranlara görüntü aktarımı, video konferans sistemleri, Exchange server ile haberleşen toplantı odaları yönetim sistemleri, multimedya prezantasyon sistemleri ve bunların tek tuştan kontrolü için otomasyon sistemleri ile desteklenmelidir.
 
TOPLANTI ODALARINDA OLMASI GEREKEN SİSTEMLER:
  • Değişken Salon yapılarına uygun  Seslendirme Sistemleri,
  • Salonda farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek  Görsel Sunum Sistemleri,
  • Salon yapısına uygun Aydınlatma Kontrol Sistemleri,
  • İsteğe bağlı olarak Otomatik görsel ve ses kayıt sistemleri
  • Farklı ülkelerde ya da şehirlerdeki toplantı odalarınla görsel ve sesle irtibat kurabilmek için Video Konferans sistemleri  ve Tele presence Sistemi
  • Salon içi ve Fuaye kısmında; toplantı ve sunum aralarında çalınan, yangın sistemi ile entegre Genel Müzik Sistemleri 
  • Uluslararası toplantılarda dil farkını ortadan kaldırabilmek için Simültane Tercüme Sistemleri,
  • Hangi salonda hangi aktivitenin yapıldığını belirtmek için Salon Bilgilendirme Sistemleri,
  • Tüm sistemlerin entegrasyonunu tek bir dokunmatik panelden kontrol edebilme imkanı sağlayan Otomasyon sistemleri,
  • Hizmetli çağırma sistemleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR